Våra kurser

Via länken nedan kommer du åt de kurser vi för närvarande har att erbjuda. Kursverksamheten för hösten 2021 startar nu upp, efter uppehåll m a a Covid-restriktionerna. Aktuella kurser syns och anmäls till här
I höstens planer ingår både Valpkurs, Allmänlydnad, Rallylydnad – nybörjare, Brukslydnad, Bruks-personsök och en delvis digital Markeringskurs (passiv markering för specialsök m m).

Saknar du något? Maila gärna hus@obhk.com så vi får veta  dina önskemål! 

Bra att veta!
Våra instruktörer går en grundutbildning på minst 100 timmar innan de får hålla kurs, och efter det tillkommer examinationsarbete. För att få bli instruktör måste klubbstyrelsen ge sitt godkännande, dvs meddela att man anser att personen är lämplig för att påbörja utbildningen.
Något vi tycker är en styrka med kursverksamheten i brukshundklubben är att vi är flera instruktörer som kan hjälpas åt om något krånglar. Vi kan täcka för varandra eller backa upp om en kurs behöver mer instruktörsresurser, eller om man stöter på något beteende eller problem man vill bolla med någon annan erfaren instruktör. Som deltagare får man på så vis åtkomst till en stor kunskaps- och erfarenhetsbank, något som kan kännas tryggt för alla parter.

Här kan du läsa om instruktörsutbildningen i Svenska Brukshundklubben.

Varmt välkommen på kurs hos oss!