Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Senaste riktlinjerna

Under söndagen den 29 mars beslutades att vi ska vara ännu mer restriktiva för att inte riskera att vi bidrar till smittspridning på ÖBHK. Följande info har därför skickats ut via mail till våra medlemmar:

Hej!
ÖBHKs styrelse vill informera om vår verksamhet med anledning av covid-19.
Då vi tagit del av beslut från SKKs centralstyrelse har vi diskuterat fram att nedan punkter tillsvidare gäller på vår klubb;

  • Centralstyrelsen i SKK låter meddela att från 27/3 och fram tom 31/5, är all klubborganiserad verksamhet inställd och ÖBHK kommer under den tiden inte heller starta igång någon ny kursverksamhet. All organiserad verksamhet är inställd fram t.o.m. 31/5.
  • Vi kommer under den tiden låta klubbstuga och utedass vara stängda.
  • Ni som vill träna på klubbområdet uppmanas alla, att följa de allmänna riktlinjer som f n gäller i vårt samhälle och uppdatera Er gärna genom att läsa på Svenska Brukshundklubbens och på Folkhälsomyndighetens hemsidor. Var rädd om Dig själv och visa hänsyn till andra!
  • Styrelsen planerar att fortsätta styrelseverksamheten via telefonmöte, med nästa möte inplanerat tisdag 21/4, kl.18 samt tillsammans med representanter från sektorerna kl.18.30. Kallelse och dagordning med instruktioner till telefonmötet kommer två veckor innan.

Vänliga hälsningar

Styrelsen ÖBHK

Annons
%d bloggare gillar detta: